3 февр. 2011 г.

Campionii I ediții a turneului Nedbaliuc la tenisAlina Soltanici
Primul turneu de tenis din 2011, organizat în numele primului campion al Moldovei "Gheorghe Nedbaliuc" şi-a desemnat laureaţii. Peste 30 de sportivi au fost premiaţi cu medalii, diplome şi bani. Învingătorii la seniori, Alina Soltanici şi Alexandru Cozbinov au primit şi câte un premiu special - wild card la turneul internaţional "Dimitrie Sturdza", care va avea loc în februarie la Chişinău.

Primul turneu de tenis organizat în numele primului campion al Moldovei, Gheorghe Nedbaliuc s-a încheiat cu finalele la dublu feminin şi mixt. Iulia Helbet şi Daniela Ciobanu s-au impus în faţa perechii Daniela Garştea/Alina Soltanici scor 7-5, 7-5. La mixt, favoriţii Alexandru Cozbinov şi Iulia Helbet au pierdut de la perechea Daniela Ciobanu/Igor Ţurcanu scor 6-4, 7-5.

Peste 30 de sportivi moldoveni au fost premiaţi de federaţia de tenis cu medalii, diplome şi bani. Învingătorii au primit câte o mie de lei, cei de pe locul doi câte 700 de lei şi cei de pe 3 câte 400 de lei.

Câştigătorii la seniori la masculin şi feminin Alina Soltanici şi Alexandru Cozbinov au primit şi câte un premiu special câte un wild card pentru turneul internaţional "Dimitrie Sturdza".

Turneul "Gheorghe Nedbaliuc" a fost primul din cele 6 turnee naţionale cu genericul „Moldova Tur-1" care vor fi organizate în 2011.