13 апр. 2011 г.

SCANDAL. Șișhanov șantajează Federația!

Federaţia de fotbal este șantajată! Returul cu Suedia din Preliminariile Campionatul European din 2012 s-ar putea disputa la Tiraspol, şi nu la Chişinău pe stadionul Zimbru, aşa cum a fost stabilit iniţial!
Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu, a declarat că persoanele care administrează stadionul Zimbru fac presiune asupra Federației, condiționând semnarea contractului de chirie a arenei în funcție de rezultatele echipelor Dacia și Zimbru.
Tricolorii lui Gabi Balint ar putea juca meciul retur cu Suedia la Tiraspol! Schimbarea poate interveni dacă Federaţia de Fotbal nu va ajunge la un acord cu cei care administrează stadionul Zimbru, care tărăgănează semnarea unui nou contract de arendă. Reprezentantul acestora, Gheorghe Juravel l-a anunţat pe preşedintele forului naţional, Pavel Cebanu că semnarea contractului va avea loc în funcție de rezultatele etapei a 33-a a Diviziei Naţionale, în care Zimbru întâlnește Sheriff, iar Dacia pe Rapid.
Dacă administrația stadionului Zimbru va refuza semnarea contractului de arendă cu Federația, meciul Moldova - Suedia din preliminariile pentru Euro 2012 se va disputa la Tiraspol, pe 3 iunie curent.
Naţionala Moldovei a jucat ultima dată pe arena de la Tiraspol pe 6 septembrie 2008 cu reprezentativa Letoniei, în preliminariile Mondialului din 2010.